Detachering

Meer zekerheid en toch flexibel

Bel voor informatie

088 - 0705130

Stuur een Email

info@bodembureau.nl

Krijg een gratis offerte

4 + 5 =

Detachering

Meer zekerheid en toch flexibel

De flexibele werknemer wordt steeds belangrijker voor bedrijven en organisaties in onze on-demand wereld. Kennis en ervaring kunnen duur zijn om vast in huis te hebben en om toch te blijven groeien en gebruik te kunnen maken van frisse ideeƫn, biedt detachering via Bodembureau de oplossing. Wij vinden en detacheren mede via UBM sinds 1988 geschikte mensen voor iedere klus .

Voor al uw complexe vraagstukken

Bodembureau is uw ideale business partner. Met haar multidisciplinaire team en Partners binnen de acta group hebben wij jaren ervaring in het oplossen en adviseren van complexe vraagstukken

Voordelen van detacheren via onze partner UBM

Naast het feit dat wij voor u al de juiste mensen hebben geselecteerd van MBO/MTS niveau tot HBO/HTS niveau, nemen wij ook de risico’s op ons. Wanneer u kiest voor detacheren via UBM, dan treden wij op als werkgever en zodoende zijn wij bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor het doorbetalen tijdens ziekte.

Tot 5,5 jaar flexibel

Een ander groot voordeel van zaken doen met UBM is dat u bij ons de mogelijkheid heeft om tot 5,5 jaar flexibel personeel in te huren in plaats van de voor u geldende regel van drie contracten over een periode van twee jaar. Ook de transactievergoedingen en overige verplichtingen worden door UBM voldaan.

Kwaliteit gegarandeerd

Al sinds 1988 is UBM actief op de arbeidsmarkt en in die tijd hebben wij een klantenbestand opgebouwd van meer dan 5000 geschikte kandidaten in onder andere de techniek, de bouw, Horeca, (petro) chemie, detailhandel, productie en logistiek. Ons personeel is daarnaast professioneel opgeleid zodat zij u kundig en snel van dienst kunnen zijn. U heeft daarnaast altijd een vast contactpersoon binnen UBM.

24/7 bereikbaar

Op zoek naar een kwalitatieve versterking? Vervanging nodig tijdens ziekte of zwangerschapverlof? Maakt u zich geen zorgen. Bij UBM kunt u 24 uur per dag en zeven dagen in de week terecht voor (vervangend) personeel. Hiervoor kunt u, ook buiten kantooruren om, contact opnemen met ons via ons mobiele nummer: 06 18 48 38 24.

  • veldmedewerker
  • milieukundig begeleider (MKB)
  • deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering (DTA)
  • veiligheidskundige (MVK en HVK)
  • milieucoƶrdinator
  • projectmanager
  • deskundig Leidinggevende Projecten (DLP/R-DLP)
  • kwaliteits verantwoordelijke projecten (KVP)

Onze werkwijze

v

EErste overleg (gratis)

Om inzicht te krijgen in uw project.

prijsbepaling & planning

Na inzicht in uw project kunnen we de prijs en de planning bepalen.

projectbegeleiding

Het project wordt begeleid op het gebied van kwaliteit , veiligheid en milieu met de juiste personen.

projectvoltooing

Aan het einde van ieder project wordt er geevalueerd met de klant.
Get in Touch

088 - 0705130
info@bodembureau.nl

Open Hours

ma - vr: 8:30 - 17:00

Our Office

Spacelab 51
3814 MR Amersfoort

Member of the Acta Group.

Email Us

8 + 7 =